Hei.
Bare kjapt til noen mer erfarne. Er livredd for å sende hele fryseren min i lufta....
Har laget en belgisk trippel fra bryggselv.no. 25 liter.
Brukt beer brew 30.
Havnet på OG 1070(skulle hatt 1085 men det kokte over for meg da jeg hadde i 1,5kg sukker på slutten av koketid)
Gjæret ned til FG 1015
Cold crash fra ca 22grader ned til 4 grader over natta.
Kjørt gjennom filter 1 Micro nano og satt på 10 liters fat type G-kobling.
Alt utstyr også kjølt ned til ca 4 grader.
Så kommer spørsmålet:
Er det OK, etter å ha luftet ut all O2 og sjekket at fat og koblinger er tette, å sette 1,5 bar CO2 på dette mens det står i fryser på ca 4 grader?? Stå slik i 5-7 dager så drikke??
Raskt svar settes pris på slik at jeg kan legge meg med god samvittighet.
Bare kjapt til noen mer erfarne. Er livredd for å sende hele fryseren min i lufta....
Har laget en belgisk trippel fra bryggselv.no. 25 liter.
Brukt beer brew 30.
Havnet på OG 1070(skulle hatt 1085 men det kokte over for meg da jeg hadde i 1,5kg sukker på slutten av koketid)
Gjæret ned til FG 1015
Cold crash fra ca 22grader ned til 4 grader over natta.
Kjørt gjennom filter 1 Micro nano og satt på 10 liters fat type G-kobling.
Alt utstyr også kjølt ned til ca 4 grader.
Så kommer spørsmålet:
Er det OK, etter å ha luftet ut all O2 og sjekket at fat og koblinger er tette, å sette 1,5 bar CO2 på dette mens det står i fryser på ca 4 grader?? Stå slik i 5-7 dager så drikke??
Raskt svar settes pris på slik at jeg kan legge meg med god samvittighet.