Hei,
Har nytta honning, sirup, eller rosiner til karbonering på mine brygg til no, noko som har fungert heilt fint.
Tenkte å prøva med sukker 6 g pr liter brygg rørt ut i vatn , men kom til å tenka på sukkerbitar.
Slepp jo då omstikket med sukkerlake før tapping. men vil det fungera?
Vekta på sukkerbitar er 3 g, 1 sukkerbit pr 0,5 l flaska?
Kva er best, brun eller kvit sukkerbit?
Kva er evt ulempen med å bruka sukkerbit vs vanleg sukkerlake? : :bank2:
Har nytta honning, sirup, eller rosiner til karbonering på mine brygg til no, noko som har fungert heilt fint.
Tenkte å prøva med sukker 6 g pr liter brygg rørt ut i vatn , men kom til å tenka på sukkerbitar.
Slepp jo då omstikket med sukkerlake før tapping. men vil det fungera?
Vekta på sukkerbitar er 3 g, 1 sukkerbit pr 0,5 l flaska?
Kva er best, brun eller kvit sukkerbit?
Kva er evt ulempen med å bruka sukkerbit vs vanleg sukkerlake? : :bank2: