Knut Roger Kristoffersen
Norbrygg-medlem
Hei.
Jeg har tidligere brukt naturlig karbonering på flaker og bokser med bra resultat.
Nå har jeg tatt hobbyen min et steg videre og skaffet meg 3 stk 19L Cornelius fat og har karbonert
for første gang på fat.
Satte ca 0,7 bar trykk på 3,5˚C i en uke og tappet så på flasker og bokser for å ha litt å ta med og gi bort til
venner og familie, men ølet er helt flatt. Brukte en beergun og purga flasker og bokser med co2.
Hva kan jeg gjøre for å reddet ølet mitt? (Ca 100 flasker/bokser)
Kan jeg fylle det tilbake på fat og karbonere på nytt?
Håper det er noen som kan gi meg litt råd
Jeg har tidligere brukt naturlig karbonering på flaker og bokser med bra resultat.
Nå har jeg tatt hobbyen min et steg videre og skaffet meg 3 stk 19L Cornelius fat og har karbonert
for første gang på fat.
Satte ca 0,7 bar trykk på 3,5˚C i en uke og tappet så på flasker og bokser for å ha litt å ta med og gi bort til
venner og familie, men ølet er helt flatt. Brukte en beergun og purga flasker og bokser med co2.
Hva kan jeg gjøre for å reddet ølet mitt? (Ca 100 flasker/bokser)
Kan jeg fylle det tilbake på fat og karbonere på nytt?
Håper det er noen som kan gi meg litt råd