Stig Aa.
Norbrygg-medlem
Dette angår gjerne mest oss kjeller/vaskeromsbryggere.
Jeg har en ca. 8 gjæringsbøtter med tilbehør, samt alt som trengs til brygging av BIAB-metoden. Brygger i kjellervaskerom og har utstyret der. Gjæringsbøttene stabler jeg og har litt starsan i den øverste der alt av vannlåser og greier ligger i.
Har begynt å tenke at det kanskje ikke er opptimal lagring av utsryr. Starsan-suppa ser litt funky ut etter noen uker og jeg syns bøttene lukter ditto. Fukt og sopp er ord som faller meg inn.
Vasker selvsagt alt før/etter bruk, men....
Noen med erfaringer/tips her?
Jeg har en ca. 8 gjæringsbøtter med tilbehør, samt alt som trengs til brygging av BIAB-metoden. Brygger i kjellervaskerom og har utstyret der. Gjæringsbøttene stabler jeg og har litt starsan i den øverste der alt av vannlåser og greier ligger i.
Har begynt å tenke at det kanskje ikke er opptimal lagring av utsryr. Starsan-suppa ser litt funky ut etter noen uker og jeg syns bøttene lukter ditto. Fukt og sopp er ord som faller meg inn.
Vasker selvsagt alt før/etter bruk, men....
Noen med erfaringer/tips her?