Hei,
som brygg nr 2 i min karriere lagde eg ein ekstrakt weiss sak, gjæra på 15-17 gr i 12 dagar og putta på flaske. Etter å ha stått på flaske i 3 dagar prøvde eg i går ei flaske, og sambuaren min sin dom var "overaskande god".
Eg kunne imidlertid tenkt meg ein litt meir fruktig og søt smak så spørsmålet mitt er korleis får eg inn litt meir av dette. Skal eg bruke anna humle eller må eg putte inn litt vienna eller munich malt, evt skal eg hiva på litt kveitemalt??
Liquid Light Extract 84 %
Cara malt 16 %
Tettnanger 3.8% alpha 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 10 minutes
IBU = 12
OG = 1057
FG = 1019
som brygg nr 2 i min karriere lagde eg ein ekstrakt weiss sak, gjæra på 15-17 gr i 12 dagar og putta på flaske. Etter å ha stått på flaske i 3 dagar prøvde eg i går ei flaske, og sambuaren min sin dom var "overaskande god".
Eg kunne imidlertid tenkt meg ein litt meir fruktig og søt smak så spørsmålet mitt er korleis får eg inn litt meir av dette. Skal eg bruke anna humle eller må eg putte inn litt vienna eller munich malt, evt skal eg hiva på litt kveitemalt??
Liquid Light Extract 84 %
Cara malt 16 %
Tettnanger 3.8% alpha 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 10 minutes
IBU = 12
OG = 1057
FG = 1019