Vistad skrev:Støtter Wit ja. Laget nærmere 60 liter til et 40 års lag med reker! Borte på noen timer, med mye gode tilbakemeldinger :biersmile:
Prøv NØ wit på meny hvis du ikke har prøvd den, eller pol øl!
John P skrev:Spiste sjøkreps og krabber med nøgne ø sin india saison. Jeg syntes det smakte bra sammen.
Rutof skrev:Pils liker jeg. Kjøpte en nøgne Wit i påsken. Den likte jeg ikke smakte saltvann. Dette var en øl jeg trudde jeg skulle like Fikk beskjed at jeg måtte kjempe det igjen. Kanskje noe galt med den.
Bjarte H skrev:Kölsch funker.
Sigmund skrev:Alle ølstilene som er nevnt her passer bra til skalldyr, hvis du har god utgjæring på ølet og ikke for mye restsødme.
Kan tilføye at en Hefeweizen / Hefe-Weissbier i tysk stil også vil kunne fungere bra, hvis du bare er noe mer rundhåndet med Hallertauer'n enn de fleste som brygger slike øl kommersielt.