Tor Vidar
Norbrygg-medlem
Har noen av forumets medlemmer prøvd krydderier i ølet sitt? Hva ble prøvd og hvor mye? Hva ble himmelsk og hva fikk det til å "bikke over" i kategorien udrikkelig eller kun for spesielt interesserte.
Har hørt og lest mangt om øl og kydderier; ingefær, appelsinskall, enerbær, chilli, muskat osv. listen kan bli lang, men hva smaker det og blir ølet bedre? Og om det blir bedre/anderledes og samtidig smaker øl, hvorfor gjør ikke flere det :skaal:!!?? Vi driver da vel med folkelig vitenskap, eller?
Noen her som vil dele sine erfaringer omdet ble suksess og/eller fiasko?
Her er en morsom link til beundring eller...døm selv:
http://www.gather.com/viewArticle.jsp?articleId=281474977345327
Har hørt og lest mangt om øl og kydderier; ingefær, appelsinskall, enerbær, chilli, muskat osv. listen kan bli lang, men hva smaker det og blir ølet bedre? Og om det blir bedre/anderledes og samtidig smaker øl, hvorfor gjør ikke flere det :skaal:!!?? Vi driver da vel med folkelig vitenskap, eller?
Noen her som vil dele sine erfaringer omdet ble suksess og/eller fiasko?
Her er en morsom link til beundring eller...døm selv:
http://www.gather.com/viewArticle.jsp?articleId=281474977345327