Hei! Tenkte jeg skulle lage en samletråd for erfaringer med kveiken fra Voss. Det er vel en del som har fått forsøkt seg med den nå, så det kan være greit å samle alt ett sted. Kun som et forslag legger jeg ved en mal, som kan følges i større eller mindre grad - for oversiktlighetens skyld.
Pitchrate: Over-, adekvat eller underpitching
Temperaturforløp: pitchetemperatur, stigning, drop
Gjæringsforløp: lagtid, hvor kraftig gjæring etc
Tall: OG FG Attenuasjon
Type øl:
Karakteristika: Lukter og smaker underveis og i det ferdige produktet. Framhevelse av humle/malt/balansert. Alt annet
Pitchrate: Over-, adekvat eller underpitching
Temperaturforløp: pitchetemperatur, stigning, drop
Gjæringsforløp: lagtid, hvor kraftig gjæring etc
Tall: OG FG Attenuasjon
Type øl:
Karakteristika: Lukter og smaker underveis og i det ferdige produktet. Framhevelse av humle/malt/balansert. Alt annet
Sist redigert: