Har en tsjekkisk pils som jeg gjerne skulle hatt ferdig til fredag(mandag i dag).
Den har stått i 12 dager på 12 grader. OG er nå på 1.018. Er ingen tegn til bobbler i gjærlåsen.
Er det en rask løsning på problemet?
Har ikke mulighet til å ta temperaturen opp til 15 grader som oppskriften anbefaler da jeg fermenterer i kjelleren.
Kunne jeg f.eks. satt bøtta inn i romtemp her inne i leiligheten (20 grader) for å få i gang fermenteringen?
Den har stått i 12 dager på 12 grader. OG er nå på 1.018. Er ingen tegn til bobbler i gjærlåsen.
Er det en rask løsning på problemet?
Har ikke mulighet til å ta temperaturen opp til 15 grader som oppskriften anbefaler da jeg fermenterer i kjelleren.
Kunne jeg f.eks. satt bøtta inn i romtemp her inne i leiligheten (20 grader) for å få i gang fermenteringen?
Sist redigert: