Lars G Berg
Norbrygg-medlem
Hei godtfolk!
Leser stadig i brewing classic styles, og kom over noe som gjorde at jeg begynte å tvile på om jeg gjør lager bryggingen min riktig.
Det står flere steder i boken at ølet skal lagres etter primærgjæringen, men før karboneringen, stemmer dette?
Jeg har gjæret ferdig på ca 3-4 uker inklusiv diacetyl rast før jeg har tappet på flasker og latt de stå i ca 20 C i 2 uker før jeg setter de i kjøleskap på 2-3 C
Oppklaringer mottas med takk :help:
Leser stadig i brewing classic styles, og kom over noe som gjorde at jeg begynte å tvile på om jeg gjør lager bryggingen min riktig.
Det står flere steder i boken at ølet skal lagres etter primærgjæringen, men før karboneringen, stemmer dette?
Jeg har gjæret ferdig på ca 3-4 uker inklusiv diacetyl rast før jeg har tappet på flasker og latt de stå i ca 20 C i 2 uker før jeg setter de i kjøleskap på 2-3 C
Oppklaringer mottas med takk :help: