Lagring av flasker etter tapping

Hei

Jeg lurer på hvor avgjørende det er at man får satt ølet kaldt etter 14 dager?

Normalt tapper jeg ølet, lar ølet stå 14 dager i romtemperatur og så setter jeg det kaldt i 4 uker, men i sommer skal jeg brygge litt mer enn jeg bruker og er ikke hjemme hele tiden. Det betyr at jeg i verste fall risikerer at flasken stårm i romtemperatur opptil 28 dager før det blir satt kaldt.

Hvordan vil dette påvirke ølet?
 
Hei

Jeg lurer på hvor avgjørende det er at man får satt ølet kaldt etter 14 dager?

Normalt tapper jeg ølet, lar ølet stå 14 dager i romtemperatur og så setter jeg det kaldt i 4 uker, men i sommer skal jeg brygge litt mer enn jeg bruker og er ikke hjemme hele tiden. Det betyr at jeg i verste fall risikerer at flasken stårm i romtemperatur opptil 28 dager før det blir satt kaldt.

Hvordan vil dette påvirke ølet?

https://www.craftbeer.com/attachments/0005/0196/beertemperature.pdf
 
Tilbake
Topp