Hei!
Tappet min første pils i går, laget all-grain settet fra Bryggselv (Gahr edition). Det ble 20 liter og jeg fordelte 10 av disse på fat og 10 på flaske. I følge oppskriften skal flaskene lagres 2 uker i romtemperatur, deretter 4 uker kald lagring.
Gjelder dette fatet også? Eller er de 2 ukene kun ved naturlig karbonering? Siden pilsen på fat karboneres direkte med CO2 skal det da settes til kald lagring med en gang?
(er veldig grønn når det gjelder fat)
Tappet min første pils i går, laget all-grain settet fra Bryggselv (Gahr edition). Det ble 20 liter og jeg fordelte 10 av disse på fat og 10 på flaske. I følge oppskriften skal flaskene lagres 2 uker i romtemperatur, deretter 4 uker kald lagring.
Gjelder dette fatet også? Eller er de 2 ukene kun ved naturlig karbonering? Siden pilsen på fat karboneres direkte med CO2 skal det da settes til kald lagring med en gang?
(er veldig grønn når det gjelder fat)