hei!
Jeg har 20 liter som står til gjæring på dag 13 nå. OG var 1080 SG, Wyeast 1098 ved ca 20°C.
Det putrer jevnt og fint i gjærlåsen - sånn circa fire-fem ganger i minuttet.
Jeg er nå nede i 1027 SG - og der har den stått de siste fire-fem dagene.
Den skal ned til 1021 i følge oppskrifta, men jeg begynner tvile på om den vil nå det.
Hva tror folket? Skal jeg bare la den stå ei uke til? Stikke om? Gi opp og flaske?
Jeg har 20 liter som står til gjæring på dag 13 nå. OG var 1080 SG, Wyeast 1098 ved ca 20°C.
Det putrer jevnt og fint i gjærlåsen - sånn circa fire-fem ganger i minuttet.
Jeg er nå nede i 1027 SG - og der har den stått de siste fire-fem dagene.
Den skal ned til 1021 i følge oppskrifta, men jeg begynner tvile på om den vil nå det.
Hva tror folket? Skal jeg bare la den stå ei uke til? Stikke om? Gi opp og flaske?