Grevling
Norbrygg-medlem
Hei
Brygget skulle egentlig vært tappet for en uke siden, men grunnet litt for høy feber måtte jeg kaste inn håndkleet og vente på bedre tider. Vasket flasker og annet tappeutstyr i går, og i dag har fat og omstikkingskar får vasket seg. Oppdager nå til min forferdelse at det drypper fra hullet der krana går inn i bøtta. Pakningen er gjennomtrukket av øl, og klarer ikke holde det inne. Nå må jeg hente unger før jeg tapper, og det tar fort et par timer tilsammen, så hvis noen har vært borti lignende setter jeg pris på innspill mens jeg kjører.
Er det så enkelt som tapp i vei så fort som mulig? Kan det ha kommer dritt inn i karet samme vei som det nå virker å komme ut? Hvordan unngå dette neste gang? (Tipper det blir noe annet enn bøtte).
G
Brygget skulle egentlig vært tappet for en uke siden, men grunnet litt for høy feber måtte jeg kaste inn håndkleet og vente på bedre tider. Vasket flasker og annet tappeutstyr i går, og i dag har fat og omstikkingskar får vasket seg. Oppdager nå til min forferdelse at det drypper fra hullet der krana går inn i bøtta. Pakningen er gjennomtrukket av øl, og klarer ikke holde det inne. Nå må jeg hente unger før jeg tapper, og det tar fort et par timer tilsammen, så hvis noen har vært borti lignende setter jeg pris på innspill mens jeg kjører.
Er det så enkelt som tapp i vei så fort som mulig? Kan det ha kommer dritt inn i karet samme vei som det nå virker å komme ut? Hvordan unngå dette neste gang? (Tipper det blir noe annet enn bøtte).
G