1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Lekkasje? Hvor i såfall?

En tråd i 'Utstyr' startet av ADale, 28 Jun 2020.

 1. ADale

  ADale
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oppegård
  Hei,

  Fikk omsider bygget et gass-manifold med 1 inntak og 2 uttak (2 ventiler for uttakene). Men nå er gassflasken tom...Forhåpentligvis var faktisk flasken tom akkurat nå etter jeg koblet opp (den nørmet seg tom),eller så er den en lekkasje. Nå er det bare en ting å gjøre, og det er å fylle på gass, og spraye star San rundt der det kan lekke etterpå. Men kan dere se på bildene. Ser det ok ut? Tenker spesielt på pakningen der vingemutteren går rundt. skal den være der den er? Alt er skrudd til, men vingemutteren hadde jeg bare skrudd hardt til med hånden,og den lot seg åpne med hånden også.
   

  Vedlagte filer:

 2. Pål Heide Kielland

  Pål Heide Kielland
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Trøndelag
  ADale liker dette.
 3. ADale

  ADale
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Oppegård
  Har nå bestilt en. Skal også få de som fyller gass på flasken om de kan sjekke ut manifoldet mitt.
   
 4. Miguel

  Miguel
  Expand Collapse
  Registrert bruker

  Bosted:
  Hamar
  Henger manifolden din løst fra gassflaska? I såfall fest den. Er ball-lockene skrudd skikkelig sammen i toppen? Bruk en lengre slange mellom gassflaske-kobling og manifold, da kan du senke alt i vann, hvis det ikke pipler noe under vann så ligger nok feilen i den delen du ikke har senket under vann. Med mindre det lekker ut av fatet da..
   

Del denne siden