Hei
startet på en enkel wit i dag etter følgende oppskrift.
2 kg pale ale malt
2 kg hvete malt
1 kg flaket hvete.
Satte i gang mesken kl 14:15, og så ringte telefonen, og jeg måtte slippe det jeg hadde i hendene og løpe.
kom hjem nå, og mesken har stått i 4 timer.
bør jeg begyne på nytt (har malt, men det begyner jo å bli sent) eller kan jeg skylle og fortsette som vanlig?
Når blir eventuelt mesken dårlig?
Bård
startet på en enkel wit i dag etter følgende oppskrift.
2 kg pale ale malt
2 kg hvete malt
1 kg flaket hvete.
Satte i gang mesken kl 14:15, og så ringte telefonen, og jeg måtte slippe det jeg hadde i hendene og løpe.
kom hjem nå, og mesken har stått i 4 timer.
bør jeg begyne på nytt (har malt, men det begyner jo å bli sent) eller kan jeg skylle og fortsette som vanlig?
Når blir eventuelt mesken dårlig?
Bård