Hei
Har en IPA til gjæring som hadde OG: 1.062, har stått til gjæring med temp kontroller satt til 18*C under hele prosessen. Brukte 2 pakker US-05 pakker hydrert i 3dl vann som gjær på 25L vørter.
Har stått i 14 dager og nå er FG: 1.020... Dette er litt kjipt siden jeg skal sende inn til NM i hjemmebrygging fra denne batchen.
Er det noen som har noe tips her til hva som kan ha gått galt?
PS: Har økt temp til 20*C nå
Har en IPA til gjæring som hadde OG: 1.062, har stått til gjæring med temp kontroller satt til 18*C under hele prosessen. Brukte 2 pakker US-05 pakker hydrert i 3dl vann som gjær på 25L vørter.
Har stått i 14 dager og nå er FG: 1.020... Dette er litt kjipt siden jeg skal sende inn til NM i hjemmebrygging fra denne batchen.
Er det noen som har noe tips her til hva som kan ha gått galt?
PS: Har økt temp til 20*C nå