Noen som har prøvd disse settene. Lurer spesifikt på mangrove Jacks craft series mango rasberry pouch.
Takker for svar
Takker for svar
Har prøvd både Raspberry & Mango og Raspberry & Lime og synes sistnevnte var best. Hadde ikke i noe av søtningsmiddelet som fulgte med, kun "flavour bag" etter endt gjæring. Vi skal nok sette noen flere slik at vi har til sommeren og vil da tilsette ekstra bringebær.
Husk å kjøp med 1kg dextrose når du skal ha disse settene.
Jeg har prøvd Ingefærølen. Står til gjæring i kjelleren nå. Tilsatte 500 g candisukker og 500 g vanlig sukker. Blir spennende å se hvordan den blir. Blir det lite ingefærsmak, koker jeg opp litt ingefær som jeg tilsetter før jeg flasker. Noen som har erfaring med det?
Jeg har ikke prøvd ingefæren men kan anbefale mango raspberry og pære. Begge ble storslagere hos samboeren. Tilsatte bare halve posen med søtningsmiddelet. Ble kjempe godt i sommervarmen. Serverte til venner i karaffel med isbiter. Ingen som tenkte at det ikke var kjøpt vare.Hvordan ble denne?
Tenker å sette noen av cider settene til MJ til sommeren, eventuelt ingefær ølen.
jeg karbonerte min på fat, men fungerer fint på flaske og. trenger litt mer sukker per liter, er fint med litt mer bobler i cider enn øl.Supert! Da tester jeg og sette et av settene utpå våren!
Den Pære utgaven, det blir bedre en disse grevens sine butikk bokser? (grøsser av tanken)
Regner med man tapper på flasker som med øl or tilsetter sukker for karbonering?
Ja samme som øl. Sukker for kullsyre. Min pære ble veldig bra. Som sagt brukte jeg bare halve søtningsmiddeletSupert! Da tester jeg og sette et av settene utpå våren!
Den Pære utgaven, det blir bedre en disse grevens sine butikk bokser? (grøsser av tanken)
Regner med man tapper på flasker som med øl or tilsetter sukker for karbonering?
Bare bruk vanlig sukker. Ellers kan du få kjøpt fruktsukker på butikken. Men det er litt dyrere. Også finnes det økologisk hvitt strøsukker, uten om jeg vet om det er så mye bedre. De sier at med vanlig sukker så får man en bismak fra den blekningsprosessen som blir gjort med det. Jeg har personlig ikke kjent noe.Har et av disse settene liggende (pære), men ikke dextrose. Er det mulig å bruke vanlig sukker, og hva vil evt forskjellen bli?
Den blur helt sikkert god. Samboeren min skulle ha lært fra kona di! Hun hadde nok ikke vært like lei av ølsnakket mitt hvis hun hadde vært med på det.Satt Mangrove Jack pære cider den 20 feb (Tirsdag) kona er med på bryggingen her i huset, så denne gangen tok vi sjansen på en cider
Blir spennende