tappet i dag på fat en stout, som sannsynligvis blir min beste hittill.. FG havnet på 1019, med fyldig sjokolade og karamellsmak... :sikle
men merket meg at det var mindre bunnfalt gjær på denne enn det jeg pleier å ha, men jeg pleier også å ligge litt lavere på FG.
lurte på om dette henger sammen eller hva som sannsynligvis er årsaken....
Øllet er ihvertfall ferdig utgjæret. Over en uke siden det har vært aktivitet i gjærlåsen, og den var meget klar og fin ved tappingen.
OG-1054
FG-1019
Gjæret ved 14 grader med nottingham.
men merket meg at det var mindre bunnfalt gjær på denne enn det jeg pleier å ha, men jeg pleier også å ligge litt lavere på FG.
lurte på om dette henger sammen eller hva som sannsynligvis er årsaken....
Øllet er ihvertfall ferdig utgjæret. Over en uke siden det har vært aktivitet i gjærlåsen, og den var meget klar og fin ved tappingen.
OG-1054
FG-1019
Gjæret ved 14 grader med nottingham.