Jeg tenkte å lage mitt første all grain brygg på min Speidel med hvor jeg skal bruke det korte maltrøret. Jeg har funnet meg en oppskrift jeg skal bruke som utgangspunkt.
http://forum.norbrygg.no/threads/nm...-coast-amber-ale-jan-halvor-fjeld-skien.3587/
Oppskriften er laget til Speidel 20 i utgangspunktet og har utgangspunkt på 26l vann til innmesking.
Er det er noen som vet volumet jeg skal ta utgangspunktet i med det korte maltrøret i en Speidel 50L ?
Jeg planlegger å lage starteren i kveld. Håper noen kan hjelpe meg med mine oppstartsspørsmål
http://forum.norbrygg.no/threads/nm...-coast-amber-ale-jan-halvor-fjeld-skien.3587/
Oppskriften er laget til Speidel 20 i utgangspunktet og har utgangspunkt på 26l vann til innmesking.
Er det er noen som vet volumet jeg skal ta utgangspunktet i med det korte maltrøret i en Speidel 50L ?
Jeg planlegger å lage starteren i kveld. Håper noen kan hjelpe meg med mine oppstartsspørsmål
Sist redigert: