Mesket på for høy varme.

AARGH! Jeg ser nå etter 30 min med mesking, at temperaturen er 4 grader for høy. Skulle vært 65, men er 69.
Det er en American IPA fra bryggselv. (Kit). Bør jeg ha i mer gjær enn først antatt? Skal jeg avvente og se hva OG blir først?

Alle tips om erfaringer mottas. :)
 
Lite å gjøre. Blir bra, litt søtere enn planlagt.  Bedre å starte innmesk litt for lavt enn litt for høyt. 
RDWHAHB! :)

--
 
Hvis du har flaks viser termometeret ditt 4 grader feil. Hvis du har griseflaks er det i tillegg riktig vei :)

Tror ikke det gjør allverdens forskjell, ville kjørt løpet ut og tatt det som en erfaring.

(alternativet er å tørke den ut med sukker, evt også mer vann. Og humle mer.)

Sent from my C6603 using Tapatalk
 
Jada. Løpet kjøres rett inn på erfaringskontoen. Drikkbart blir det sikkert. Har uansett beregnet noen brygg på å lære utstyret og prosessen å kjenne.
 
Tilbake
Topp