Hvordan er sukkerstoffinnholdet i ris?
Ser oppskrifter der en bruker ris for å tilsette mer sukkerstoffer, men samtidig holde øllet nede på en mild og tynn smak (samt at det skal visst gi mindre tynn-smak på det lyse øllet..? ).
1.8kg maltextrakt -> og hvor mye ris må en meske da for å lande på en ok oc.vekt/alkoholinnhold? Snakker altså da for en batch på til sammen 20liter.
Jeg skal altså experimentere på en Bud-like-øl (ale) som enkelte gjester liker (de som ikke liker mye smak av malt og humle, og som vil ha det lysest mulig)
Ser oppskrifter der en bruker ris for å tilsette mer sukkerstoffer, men samtidig holde øllet nede på en mild og tynn smak (samt at det skal visst gi mindre tynn-smak på det lyse øllet..? ).
1.8kg maltextrakt -> og hvor mye ris må en meske da for å lande på en ok oc.vekt/alkoholinnhold? Snakker altså da for en batch på til sammen 20liter.
Jeg skal altså experimentere på en Bud-like-øl (ale) som enkelte gjester liker (de som ikke liker mye smak av malt og humle, og som vil ha det lysest mulig)