Mesking i kokekar?

Har det noen praktisk betydning for resultatet om man mesker i et kokekar(forutsatt at man klarer å holde konstant temp) i forhold til eget meskekar ala kjøleboks?
 
Det er det som gjøres i BB30, terassebryggeriet og Speidel.
Bare du får ut all malt før koking så er det greit.
 
Gryter funker fint til mesking, men en form for isolasjon og temperaturstyring er bra.
 
Gitt at man har en god tykkbunnet stålkjele på 30~ liter som er isolert med sitteunderlag. Vil denne da holde en stabil temperatur om man fjerner den fra platen og pakker inn i et par pledd/dyner i 60-90 min? Erfaringer

Beklager stjeling av tråden, men har lurt på det samme selv  :)
 
Når det funker bra for oss med plastkar vil jeg tro det funker enda bedre for dere med stålkjele ;)
 
Jeg bruker en avkappet Ø45 bereder med 3 lag isolasjon av typen liiitt tykkere en liggeunderlag, synes det fungerer utmerket.
 
Tilbake
Topp