Hei! Jeg ville mesket på noe lavere temp., f.eks. 63-64 grader i en time. Koke halvannen time og gjære på 9-10 grader (avhenger litt av hva slags gjærtype du har i det settet)
Hva regner dere som et typisk påskeøl hvis jeg får spørre ?
Jeg tenker mest på G&T i solveggen på hytta mens jeg titter med forundring på alle raringene som peser forbi på ski
Men nå er det øl som gjelder så jeg vil og brygge påskeøl.
Enig med Gahr; en øl man drikker i påsken, uavhengig av type
Har nettopp brygget en pils som blir klar til påske, og var derfor noget ensporet i tankegangen
Pinse er undervurdert. Men spørsmålet er om det er smak eller abv som utløser tungetalen. Er det smak kan man vel trygt konstatere at man har brygget et vellykket øl.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.