CorgiStyle
Norbrygg-medlem
Har akkurat fått min første batch på flaske. Det ble jo fort 2.5 kasser. Blir spennende å se om det er drikkandes, men jeg vil brygge mer!
Tanken er rett og slett at man skal jo tross alt ha omsetning på ølet, og dersom jeg brygger mindre batcher, kan jeg brygge oftere.
Tanken er at jeg er i lærefasen her, og jeg ønsker å opparbeide meg både erfaring som brygger, samt teste ut flest typer øl.
I første omgang tenker jeg å halvere batchen. Ender vel da opp med rundt 2.5 til 3 kg malt, og 10-12 liter på dunken.
Er det noen store utfordringer med å brygge smått på BB?
Jeg tenker å nedskalere oppskriftene i BeerSmith.
Kan også nevne at jeg er i ferd med å få til en PID-løsning samt pumpe og kontinuerlig sirkulasjon på BBen.
Takk for tips!
kevin
Tanken er rett og slett at man skal jo tross alt ha omsetning på ølet, og dersom jeg brygger mindre batcher, kan jeg brygge oftere.
Tanken er at jeg er i lærefasen her, og jeg ønsker å opparbeide meg både erfaring som brygger, samt teste ut flest typer øl.
I første omgang tenker jeg å halvere batchen. Ender vel da opp med rundt 2.5 til 3 kg malt, og 10-12 liter på dunken.
Er det noen store utfordringer med å brygge smått på BB?
Jeg tenker å nedskalere oppskriftene i BeerSmith.
Kan også nevne at jeg er i ferd med å få til en PID-løsning samt pumpe og kontinuerlig sirkulasjon på BBen.
Takk for tips!
kevin