Morten Norås
Norbrygg-medlem
Det er mitt første brygg som jeg brygger under trykk. det skal være en American-Style Amber/Red Ale med røyksmak, men litt usikker etter å ha smak den i dag. da har den stått å gjæret fra lørdag kveld og til i dag tidlig.
første måling og andre måling
gjæringstank
glass med smakprøve.
trykket ble litt for høyt første 24 timer så det ble justert ned til 8 psi og stått med det til nå. det er ingen usmak som jeg kan trekke ut. synest den smak er mer som en pils variant.
så blir det karboneringen igjen på samme fatet. som sakt har ikke gjort dette før.
første måling og andre måling
gjæringstank
glass med smakprøve.
trykket ble litt for høyt første 24 timer så det ble justert ned til 8 psi og stått med det til nå. det er ingen usmak som jeg kan trekke ut. synest den smak er mer som en pils variant.
så blir det karboneringen igjen på samme fatet. som sakt har ikke gjort dette før.
Vedlegg
Sist redigert: