HansV
Norbrygg-medlem
Er det noen modifiseringen som kan eller bør gjøres på Cornelius fatene når man skal bruke de til øl?
Jeg her lest av noen korter inn tapperøret litt så det ikke blir liggende helt ned i bunnfallet.
Har også tenkt på muligheten for å sette på en flotør og en fleksibel slange for tapping, så man kan tappe fra toppen av fatet tilsvarende noen plastikktønner.
Det kunne også vært en mulighet å sette inn en trykkreduksjonsventil i tapperøret så det blir lettere å tappe rett fra fatet uten for mye skum.
Hvilke tanker har dere om dette? Disse fatene er tross alt ikke laget for øl i utgangspunktet, men brus.
Er det noen som har gjort modifikasjoner på fatene sine som de er fornøyde med, eller er det best å bare la de være som de er?
Jeg her lest av noen korter inn tapperøret litt så det ikke blir liggende helt ned i bunnfallet.
Har også tenkt på muligheten for å sette på en flotør og en fleksibel slange for tapping, så man kan tappe fra toppen av fatet tilsvarende noen plastikktønner.
Det kunne også vært en mulighet å sette inn en trykkreduksjonsventil i tapperøret så det blir lettere å tappe rett fra fatet uten for mye skum.
Hvilke tanker har dere om dette? Disse fatene er tross alt ikke laget for øl i utgangspunktet, men brus.
Er det noen som har gjort modifikasjoner på fatene sine som de er fornøyde med, eller er det best å bare la de være som de er?