Dette fikk jeg lyst til å smake. Hos meg så ser jeg gjæring på 830/833/3470 ned til ca 3 grader, lengre ned og, men da tar det slutt fortere. Kan vi bytte øl?
Jeg er egentlig ikke ute etter kun gode øl. Vil smake, og få en beskrivelse på hva som er gjort. Men pinpointer litt de ølene som har vært gjennom en prosess jeg er nysgjerrig på, selv om det ikke er brygget hjemme hos meg, så har man iallefall noe grunnlag å sammenligne mot.
Jeg er egentlig ikke ute etter kun gode øl. Vil smake, og få en beskrivelse på hva som er gjort. Men pinpointer litt de ølene som har vært gjennom en prosess jeg er nysgjerrig på, selv om det ikke er brygget hjemme hos meg, så har man iallefall noe grunnlag å sammenligne mot.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.