temp: 53 i 5min
63 i 30min
73 i 30min
Outmash 78 i 15 min.. dette er instillingene som ligger i speidel når den blir levert.. kan det være den tiden på 63 grader som kan være grunn?
"I bought it when my local brew shop was out of 500, and was very surprised by the high attenuation the first tripel (1.006 FG). After tasting, I realized that I did not have an infection, but this yeast is just incredibly attenuative."
i dag spratt jeg den første flaska, den har en utrolig flott aroma, den har en liten sødme med smak av gress og frukter, den avsluttes med en tørr og crisp følse og en varmende alkohol smak som føles bra.. ingen tegn til infeksjon (så langt)..
Jeg brygget en blonde ale med danstar abbaye gjær og fikk en FG på 1.004! Jeg hadde 500g kandissukker mot slutten av koketiden. Har aldri hatt så lav FG før! Smakte ved tapping og det var ingen usmaker... Tørrhumlet denne forøvrig etter 5 dager etter pitching og allerede da var gravityen på 1.006 (gjorde en smaks- og gravitymåling da). OG var 1.053 forøvrig.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.