Tor.
Norbrygg-medlem
Har et HERMS-oppsett med Labb meskedunk (isolert) med Katla silbunn og 6mm coil i vannkoker. (Skal gå opp til 8mm for å få bedre gjennomstrømning og bedre temperaturstyring). Koker i Labbdunk i 90 min med 2x 3kw i mesken. Bruker irish moss. Kjøler til 20°C på 20-25 min med kobberrørskjøler. Lar stå helt rolig i nesten ett døgn og tapper til gjæringskar med hevert.
Problemet er at det blir veldig mye trub. Sist vi brygget var det nesten 20% av innholdet i dunken. (Har prøvd å sile, men silen tettes med en gang).
Hva kan dette komme av?
Problemet er at det blir veldig mye trub. Sist vi brygget var det nesten 20% av innholdet i dunken. (Har prøvd å sile, men silen tettes med en gang).
Hva kan dette komme av?