Morten Sannerud
Norbrygg-medlem
Hei, for noen år siden brygget Frank Werme og Teo Musso i samarbeid ølet Saisonissima. Dette var blant annet brygget med einebær, myrra og tindved.
Dette er noe av det beste ølet jeg kan huske å ha drukket og satte virkelig i gang interessen min for håndtverksøl.
Jeg sitter nå og ønsker å lage et øl som om ikke annet i hvert fall er inspirert av Saisonissima. Men, hvor får jeg tak i myrra og tindved og hvordan i all verden skal dette tilsettes og i hvilke mengder?
Alle tips og grublerier tas i mot med stor takk!
Dette er noe av det beste ølet jeg kan huske å ha drukket og satte virkelig i gang interessen min for håndtverksøl.
Jeg sitter nå og ønsker å lage et øl som om ikke annet i hvert fall er inspirert av Saisonissima. Men, hvor får jeg tak i myrra og tindved og hvordan i all verden skal dette tilsettes og i hvilke mengder?
Alle tips og grublerier tas i mot med stor takk!