Da var første smak tatt og ølet ble godt, dog uten hint av appelsin overhodet, selv med 50g. Skuffende.
En annen skuffelse var at ølet ble litt for bittert. Hvor mye bitterhet gir egentlig humletilsetning ved 0min? Er det en enkel måte å beregne dette? De kalkulatorene jeg har brukt på nett sier alle 0 ibu ved tilsetninger @0...
Kan appelsinskallet ved 15 min kok gi bitterhet? Benyttet søtt appelsinskall.
Da var første smak tatt og ølet ble godt, dog uten hint av appelsin overhodet, selv med 50g. Skuffende.
Kan appelsinskallet ved 15 min kok gi bitterhet? Benyttet søtt appelsinskall.
Har mistanke om at mange bryggerier bruker essenser for å få fruktsmak/aroma. Man kan knapt bruke for mye ferskt appelsinskall, etter egen erfaring. De tørkede fra bryggebutikken har veldig mye hvit underhud – og gir mye bitterhet, tror jeg.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.