Huldrevatn - Bård
Norbrygg-medlem
Hei igjen, bryggevenner!
Jo, det var detta bryllupe mitt at da. Føler det er det eneste jeg prater om på forume. Beklager!
MEN på selve dagen, så vil vi jo selvsagt ha kald øl. Vi ska ha gårdsbryllup og alt er litt deretter, så jeg vil itte ha to kjøleskap som alle pluker seg øl ut av. Og på samme tid har vi brukt litt tid på etiketter, så jeg har itte lyst at de skal dette av i et alterativt isbad! Fordi vi har vurdert å ta masse trillebårer og fylt de med is og øl, men da detter vel etiketten av.
Så enten må jeg vel bygge noen store bokser der jeg kan oppbevare ølen kjørlig i(legger masse is i bunnen og setter alt i ølkasser over, så ittno blir vått). Men da må jeg vel både ha endel isopor og treverk for å bygge kassene.
Noen som har noen tips eller ideer? Til noe med riktig følelse? Jeg har også lest litt på tørris, men jeg kan itte nok om det. Så jeg veit itte om det er nok å fylle opp ei kasse med det under ølen eller om jeg må da eventuelt ha lokk på.
Jo, det var detta bryllupe mitt at da. Føler det er det eneste jeg prater om på forume. Beklager!
MEN på selve dagen, så vil vi jo selvsagt ha kald øl. Vi ska ha gårdsbryllup og alt er litt deretter, så jeg vil itte ha to kjøleskap som alle pluker seg øl ut av. Og på samme tid har vi brukt litt tid på etiketter, så jeg har itte lyst at de skal dette av i et alterativt isbad! Fordi vi har vurdert å ta masse trillebårer og fylt de med is og øl, men da detter vel etiketten av.
Så enten må jeg vel bygge noen store bokser der jeg kan oppbevare ølen kjørlig i(legger masse is i bunnen og setter alt i ølkasser over, så ittno blir vått). Men da må jeg vel både ha endel isopor og treverk for å bygge kassene.
Noen som har noen tips eller ideer? Til noe med riktig følelse? Jeg har også lest litt på tørris, men jeg kan itte nok om det. Så jeg veit itte om det er nok å fylle opp ei kasse med det under ølen eller om jeg må da eventuelt ha lokk på.