[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Osvolls Int. Lager #2
Øltype: B. Internasjonal lager
Antall poeng i konkurransen: 41 av 50
OG: 1051
FG: 1005
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 22 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 17 l
Malt & sukker
4500 gram 75 % Pilsnermalt ? EBC
1000 gram 17 % Flaked mais ? EBC
500 gram 8 % Münchener malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 65 gr C
Humle
51 gram Saaz 3,3 % alfa pellets koketid 60 min
11 gram Saaz 3,3 % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 2042 Wyeast Danish Lager XL-pakke flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 17 dager ved 10 gr C
Lagring >14 dager ved 0 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: ja
CO2: kunstig
Bryggedato: 28.01.2006
Tappedato: 05.03.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Osvolls Int. Lager #2
Øltype: B. Internasjonal lager
Antall poeng i konkurransen: 41 av 50
OG: 1051
FG: 1005
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 22 IBU
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 17 l
Malt & sukker
4500 gram 75 % Pilsnermalt ? EBC
1000 gram 17 % Flaked mais ? EBC
500 gram 8 % Münchener malt ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 65 gr C
Humle
51 gram Saaz 3,3 % alfa pellets koketid 60 min
11 gram Saaz 3,3 % alfa pellets koketid 15 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: 2042 Wyeast Danish Lager XL-pakke flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager ved 10 gr C
Modning/sekundærgjæring 17 dager ved 10 gr C
Lagring >14 dager ved 0 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: ja
CO2: kunstig
Bryggedato: 28.01.2006
Tappedato: 05.03.2006
Kommentar: [/size][/tt]