1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

NM 10 PS2 - Holmen Oatmeal Stout - Egil Ovesen og Jan Magnus Dale (Stavanger)

En tråd i 'Mørk ale' startet av Webmaster, 28 Apr 2010.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Holmen Oatmeal Stout
    Kode: 456AHS
    Hovedklasse: 4. Mørk ale
    Øltype: 4.J. Oatmeal stout
    Antall poeng i konkurransen: 35 av 40
    OG: Mangler
    FG: Mangler
    Vørtermengde: l Mangler
    Sluttvolum: l Mangler

    Malt & sukker
    4760 gram 86,3 % Maris Otter Pale malt 4 EBC
    285 gram 5,2 % Chocolate malt 3 EBC
    135 gram 2,4 % Black malt 1400 EBC
    335 gram 6,1 % Flaked oats 3 EBC

    Vann
    14 l til innmesking
    15 l til skylling

    Meskeskjema
    90 min 66 °C

    Humle
    25 gram Challanger Hel 5,1 %-alfa 90 min
    45 gram Fuggles Hel 4,1 %-alfa 90 min

    Krydder og andre tilsetninger
    10 gram Irish Moss koketid 15 min

    Koketid
    Total koketid vørter: 90 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren: Wyeast Ringwood Ale Flytende 50 ml
    Kommentar til gjær: Propagert med gjærstarter

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring: 7 dager ved 21 grader
    Modning/sekundærgjæring: 14 dager ved 21 grader
    Lagring: 150 dager ved 21 grader

    Øvrig informasjon
    Filtrert: Nei
    CO2: Naturlig
    Bryggedato: 17.08.2009
    Tappedato: 17.09.2009
     

Del denne siden