1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

NM og flasker

En tråd i 'NM i hjemmebrygging' startet av Birhanen, 31 Jan 2017.

 1. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Hvis ei flaske er knust og det skyldes dårlig innpakking skal ølet normalt diskvalifiseres.
   
 2. Overgjæret

  Overgjæret
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Trondheim
  Jeg kan teoretisk ende opp i følgende situasjon. Jeg sender inn 3 bjørnunger med ett øl, men har bare 1 bjørnunge og et par 0,75 liters flasker igjen av ølet. Hvis man da er så heldig å gå videre til finalen, hvordan stiller dommerkomiteen da seg da til å mota ureglementerte flasker? For min del er dette avgjørende for hvilke stiler jeg delta i.
   
 3. Shinaki

  Shinaki
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Steinkjer
  Jeg lurer også på det samme som siste taler. Jeg mener at det på et tidligere tidspunkt sto noe om at man bare behøvde 4 flasker hvis man hadde halvlitere? Mulig jeg husker feil, men da jeg flasket noen av mine øl i høst, tror jeg at det ble 4 halvlitersflasker til konkurranseøyemed og resten på 330 ml engangsflasker (type To Tårn o.l.). Hvor strengt praktiseres det hvis man skulle være så heldig at man går videre til finale?
   
 4. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Det er ikke dommerkomiteen som avgjør det, men NM-komiteen. Jeg foreslår at du sender en mail til nm@norbrygg.no, så vil vi ta det opp på neste møte og komme med et svar.
   
  Overgjæret liker dette.
 5. gustavf

  gustavf
  Expand Collapse
  Sentralstyre

  Send mail til nm@norbrygg.no om dette.

  Husk at det her er snakk om finalen som årets hjemmebrygger, altså etter at man (eventuelt) har blitt norgesmester. Det verste som kan skje er at man ikke får deltatt i finalen til årets hjemmebrygger og skandinavisk mesterskap.
   
 6. Shinaki

  Shinaki
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Steinkjer
  Yes. Jeg får prøve å unngå å "jinxe" det for mye, og heller satse på å finne ut av det dersom jeg skulle gå videre. Jeg har jo ikke smakt på ølet ennå, så jeg vet ikke om det er godt selv engang. :p Takk for svar, i hvert fall! :)
   

Del denne siden