Hei!
Jeg har nå diverse malt stående på rommet, og tenker å brygge en skikkelig Imperial Stout som kan være klar til høsten nærmer seg. :yes:
Dette er det jeg har tenkt ut så langt:
Volume: 15 liters
OG: 1096
FG:
Alcohol: 9.4 % by vol.
Colour: 107 EBC (Black)
Bitterness: 63 IBU
BU/GU: 0.65
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 4500 grammes
Munich Malt 20 EBC 1000 grammes
Roasted Barley 400 grammes
Smoked Malt 6 EBC 100 grammes
Wheat Malt 200 grammes
Chocolate Malt 200 grammes
Special B 230 EBC 100 grammes
Mash schedule: 64 degrees for 60 minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 60 minutes
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 30 minutes
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP007 Dry English Ale
Er det noen som har innspill på dette?
Jeg har nå diverse malt stående på rommet, og tenker å brygge en skikkelig Imperial Stout som kan være klar til høsten nærmer seg. :yes:
Dette er det jeg har tenkt ut så langt:
Volume: 15 liters
OG: 1096
FG:
Alcohol: 9.4 % by vol.
Colour: 107 EBC (Black)
Bitterness: 63 IBU
BU/GU: 0.65
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 4500 grammes
Munich Malt 20 EBC 1000 grammes
Roasted Barley 400 grammes
Smoked Malt 6 EBC 100 grammes
Wheat Malt 200 grammes
Chocolate Malt 200 grammes
Special B 230 EBC 100 grammes
Mash schedule: 64 degrees for 60 minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 60 minutes
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 30 minutes
Tomahawk 12.8% alpha 20 grammes 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP007 Dry English Ale
Er det noen som har innspill på dette?