Hei hopp! Litt om meg selv, prøvd å lese meg opp her på forumet om brygging, nyfrest og ingen bryggerfaring. Nettopp kjøpt pent brukt utstyr her på forumet. Lenge hatt lyst til å prøvemeg på ølbrygging, så vil si det brenner litt under beina for å prøve nå......
Har tenkt å starte min bryggekarriere med en weissbier, liker denne øltypen veldig godt og særlig paulaner. Vil derfor prøve å lage noe lignende nettopp dette ølet. Dvs et hveteøl med et lett bananpreg i smaken (usikker på om det er en riktig beskrivelse).
Har tenkt å satse med begge beina og starte rett i all grain brygging.
Brygget skal være ca 21 liter.
Noen som kunne hjulpet meg med malt, humle og gjærvalg?
Har ingenting av ingredienser, (skal innover for å handle div på v&b m det første......)
mvh ole
Har tenkt å starte min bryggekarriere med en weissbier, liker denne øltypen veldig godt og særlig paulaner. Vil derfor prøve å lage noe lignende nettopp dette ølet. Dvs et hveteøl med et lett bananpreg i smaken (usikker på om det er en riktig beskrivelse).
Har tenkt å satse med begge beina og starte rett i all grain brygging.
Brygget skal være ca 21 liter.
Noen som kunne hjulpet meg med malt, humle og gjærvalg?
Har ingenting av ingredienser, (skal innover for å handle div på v&b m det første......)
mvh ole