Oddvar gjør noe han ikke kan, komponerer en Imp. Brown Ale

Er det noe i denne oppskriften jeg   bør justere på.
Igredienser er de NØ oppgir utenom humlen,  NØ synes jeg har en god IBA.

ImpBA
23-A Specialty Beer
Author: meg
Date: 14.02.14

Size: 66,2 L
Efficiency: 87,0%
Attenuation: 77,0%
Calories: 250,2 kcal per 12,0 fl oz

Original Gravity: 1,075 (1,026 - 1,120)
Terminal Gravity: 1,017 (0,995 - 1,035)
Color: 34,28 (1,97 - 98,5)
Alcohol: 7,62% (2,5% - 14,5%)
Bitterness: 34,6 (0,0 - 100,0)

Ingredients:
13500 g (69,1%) Maris Otter Pale Ale Malt - added during mash
1800 g (9,2%) Munich Malt - added during mash
1800 g (9,2%) Wheat Malt - added during mash
1350 g (6,9%) Crystal 150 - added during mash
550 g (2,8%) Amber Malt - added during mash
270 g (1,4%) Brown Malt - added during mash
130 g (0,7%) Chocolate Malt - added during mash
130 g (0,7%) Pale Chocolate Malt - added during mash
80 g (44,4%) Northern Brewer (8,7%) - added during boil, boiled 60 m
100 g (55,6%) Amarillo® (11%) - added during boil, boiled 5 m
3,0 ea White Labs WLP007 Dry English Ale

Results generated by BeerTools Pro 2.0.6
 
Ser bra ut, men personlig hadde jeg antakelig ikke brukt både amber og brown malt. Jeg hadde sannsynligvis valgt kun amber og beholdt eller redusert mengden bittelitt.
 
Takk.

Svaret fra NØ så slik ut (håper jeg ikke gjør noe galt med å lime inn svaret)

"Om Imperial Brown Ale kan jeg si at basisen er Maris Otter malt.  Og så er det hvete og Munchener og crystal malt.  Og små mengder amber og brown og chocolate og pale chocolate malt.  Gjæren er WLP007 og humlemengdene er moderate, men bitterheten ligger på 35IBU.  Vi bruker Aurora og Bobek."

Derfor har jeg puttet inn alle disse maltene men lurer litt på forholdene.
 
Tilbake
Topp