Finn Berger
Moderator
Å få nok gjær når vi brygger lagerøl, er notorisk vanskelig. Et tips jeg plukka opp akkuat nå, er å tilsette en ekstra runde med oksygen etter 8 timer. Kilden er en episode fra Master Brewers Podcast, der to karer - tror de er mikrobiologer - fra et gjærfirma som heter Jasper Yeast, snakker gjær: Plan Your Pitch
Termaet lagerbrygging dukker fra ca. 19.30 'caste'n, og det spesifikke rådet kommer 21.40. (Men egentlig er hele sendinga verdt å høre på.)
Jeg skulle gjerne hatt litt mer liv i pilsgjæringa, for å få skrubba ut H2S'en mer effektivt. Tenker jeg prøver dette neste gang.
Termaet lagerbrygging dukker fra ca. 19.30 'caste'n, og det spesifikke rådet kommer 21.40. (Men egentlig er hele sendinga verdt å høre på.)
Jeg skulle gjerne hatt litt mer liv i pilsgjæringa, for å få skrubba ut H2S'en mer effektivt. Tenker jeg prøver dette neste gang.