Har et lite dillemma ift hvor jeg skal oppbevare mine ølflasker som er ferdig karbonerte.
Har lite med kjøleplass og siden vi kun leier foreløpig er det begrenset hvor mye investering osv jeg vil gjøre for å ha lagringsplass til ølene.
Dersom jeg, som nå, har brygget litt "for mye" (er det mulig da?) så lurer jeg på om det er best å holde flaskene på det kalleste rommet du har (17 grader) eller ha de i garasjen som garantert er kaldere (ned mot 10 grader tenker jeg) men som svinger mer med temperaturen ute ?
Har lite med kjøleplass og siden vi kun leier foreløpig er det begrenset hvor mye investering osv jeg vil gjøre for å ha lagringsplass til ølene.
Dersom jeg, som nå, har brygget litt "for mye" (er det mulig da?) så lurer jeg på om det er best å holde flaskene på det kalleste rommet du har (17 grader) eller ha de i garasjen som garantert er kaldere (ned mot 10 grader tenker jeg) men som svinger mer med temperaturen ute ?