Oppskrift, rar smak og skum!

Hei, noen som ser noe gale med denne oppskriften ? OG og FG traff bra. Mesket i 20min på 62grad, 20min på 72grad og Utmesk 77grad i 5 min. Brygget på Speidel.
Syns den har ein rar smak og skummer over viss eg tømmer for fort i glasset.
 

Vedlegg

  • image.png
    image.png
    336,7 KB · Sett: 51
Tror ikke det er oppskriften det er no galt ved
Alt øl skummer over hvis du tømmer for fort i glasset
Du trenger ikke tømme hele flaska i et glass
 
Hva er en rar smak? Ahlgrens Bilar?

Kanskje du har karbonert den til en annen temperatur enn det flaska holdt da du serverte?
 
Sjekka du at du hadde full konversjon? 2 x 20 min. ser litt snaut ut for meg. Men det skulle vel ikke være noe problem. Og du fikk jo greit god utgjæring, tror jeg. (Har ingen erfaring med den gjæren.)

Tørrhumling i sju dager kan vel gi litt grassmak? Men det påvirker jo ikke skummet.

Har du karbonert på flaske? Sukkermengde?
Hvor ferskt er det?
 
Tilbake
Topp