Hu hei
Jeg skal for første gang koke ihop et brygg hvor jeg smaksetter med egendyrket humle. Humlen er av ukjent art, jeg fikk rhizomen av en nabo til svigers, og hun vet ikke selv hvor den opprinnelig stammer fra. Men den dufter godt, så jeg har håp om at det kan bli bra.
Uansett, til poenget. Har noen en oppskrift å anbefale for testing av humle? Jeg tenker selv i retning av en ganske ordinær pale ale, hvor jeg tørrhumler med humlen. Muligens deler jeg brygget opp i to og tilsetter humlen kun i den ene.
Erfaringer rundt tema mottas med takk.
Jeg skal for første gang koke ihop et brygg hvor jeg smaksetter med egendyrket humle. Humlen er av ukjent art, jeg fikk rhizomen av en nabo til svigers, og hun vet ikke selv hvor den opprinnelig stammer fra. Men den dufter godt, så jeg har håp om at det kan bli bra.
Uansett, til poenget. Har noen en oppskrift å anbefale for testing av humle? Jeg tenker selv i retning av en ganske ordinær pale ale, hvor jeg tørrhumler med humlen. Muligens deler jeg brygget opp i to og tilsetter humlen kun i den ene.
Erfaringer rundt tema mottas med takk.