Som alltid er det kjøkkensjefen på Ekebergrestauranten, Tore, som griller og koker for oss. Menyen er ikke klar enda, men det blir garantert vanvittig godt! Minner om at det er plass til noen flere bryggerne, så ingen grunn til å være sky.
Og for de som er usikre på om de er flinke nok...
Han som vant i 2012 vant med sin batch nr 2 eller 3 mener jeg å huske. Alle er gode nok til å bli Oslomester, så ingen grunn til å se det an og vente til neste år.
Alle påmeldinger er mottatt. Det er fremdeles noen plasser igjen. Jeg vil minne på at årets vinner også får ølet sitt brygget på Schouskjelleren mikobryggeri. Tiden for å sette et brygg til konkurransen renner nå sakte ut, men det er ikke for sent.
Trykkeren vår er visst på ferie, og jeg er usikker på når han kommer hjem. Håper før helga. Jeg legger ut info om billetter så fort jeg har dem i henda.
Jeg har dem, men det er ikke fryktelig mange. Lørdag formiddag mellom kl 11 og 13 sitter jeg på Gsf med ca 50 billetter. Første mann til mølla. Noen få tidligere deltakere har fått løfte om billetter, resten må møte opp på Gsf for å få kjøpt. Pga litt for mange "kickoff-jobbfoerspiel" i fjor gjør vi det litr vanskeligere. Vi vil ha folk med interesse for øl, ikke en drøss med ubehøvla dritings eiendomsmeklere (no offence) på Oslomesterskapet. Max 5 billetter pr. pers!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.