Du kan trøste deg med at du i hvert fall reddet flaskene :)
Rogabrygg 8 Jan 2015 #23 Ja. kanonen skrev: Du kan trøste deg med at du i hvert fall reddet flaskene Klikk for å utvide... Jeg var ganske nervøs her ene natten om de ville eksplodere på loftet.
Ja. kanonen skrev: Du kan trøste deg med at du i hvert fall reddet flaskene Klikk for å utvide... Jeg var ganske nervøs her ene natten om de ville eksplodere på loftet.
Rogabrygg 8 Jan 2015 #24 BamsenEirik skrev: såg jo godt ud då hell nedpå mens du kan Klikk for å utvide... Ja det va jo ganske goe lyd når eg åbna de
BamsenEirik skrev: såg jo godt ud då hell nedpå mens du kan Klikk for å utvide... Ja det va jo ganske goe lyd når eg åbna de
Rogabrygg 18 Jan 2015 #25 Da var brygg nr 2 flasket og avventer prøve-smaking. Brukte: 6 stk Moss maltekstrakt à 450g 1 stk sukker farin à 1kg 1 stk lys sirup à 500g 1 stk tomtebrygg med humle ekstrakt 1 stk idun fersk gjær à 50g 20 liter vann OG = 1078 05.01.2015 SG = 1018 09.01.2015 SG = 1010 14.01.2015 FG = 1010 16.01.2015
Da var brygg nr 2 flasket og avventer prøve-smaking. Brukte: 6 stk Moss maltekstrakt à 450g 1 stk sukker farin à 1kg 1 stk lys sirup à 500g 1 stk tomtebrygg med humle ekstrakt 1 stk idun fersk gjær à 50g 20 liter vann OG = 1078 05.01.2015 SG = 1018 09.01.2015 SG = 1010 14.01.2015 FG = 1010 16.01.2015
TorsteinO 18 Jan 2015 #26 Moss maltekstrakt? Mente noen her inne sa noe om at den ikke var så velegnet til brygging lenger? Noe om at produksjonsmetoden var endret?
Moss maltekstrakt? Mente noen her inne sa noe om at den ikke var så velegnet til brygging lenger? Noe om at produksjonsmetoden var endret?
Rogabrygg 18 Jan 2015 #28 TorsteinO skrev: Moss maltekstrakt? Mente noen her inne sa noe om at den ikke var så velegnet til brygging lenger? Noe om at produksjonsmetoden var endret? Klikk for å utvide... Tja. Ikke vet jeg! Får se om smaken er god fordeom;-)
TorsteinO skrev: Moss maltekstrakt? Mente noen her inne sa noe om at den ikke var så velegnet til brygging lenger? Noe om at produksjonsmetoden var endret? Klikk for å utvide... Tja. Ikke vet jeg! Får se om smaken er god fordeom;-)