Pale ale problemer

Hei.

Har enSafal S-04 Pale Ale som nekter å dø.
Den startet helt normalt og har har normal temperatur og normal gjæren fra dag 1, men den nekter rett å slett å stoppe.


What to do?

Martin
 
Har du målt SG? Hva var OG? Hvor lenge har den stått?

Generelt, la den ta den tida den trenger ;)

RDWHAHB!  :biersmile:
 
MartinHell skrev:
At gjæringen, eller noe annet tydligvis er aktivt... Den "plopper" ca 2 ganger pr min.

Hvor mye du pitchet, hvilken temp det hatt stått på og hvor lenge de har stått ville hjulpet.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Vi brygget denne 03.01.2014... OG var på 1.044.

Men, jeg er litt usikker på hvor mye gjær. Dette var gjær som er vasket (3 gang bruk) så jeg lagde en starter på 1 liter med vørterøl og hadde med meg 2 dl med gjær/slurry.
gjæret på 19 *C.

Bør jeg måle FG?
 
Du bør absolutt måle FG, og om den er lik om to-tre dager, så er ølet ferdig gjæra. Plopping i gjærlåsen skal du bry deg lite om.
 
Tilbake
Topp