Pastry Stout?

Hadde en liten oppdagelse i dag. Laga en plain porter til en annen anledning. Når jeg skulle skylle, tappa jeg ut ca 20% og kokte ganske hardt på induksjonsplata i ca 45 min. Så helte jeg det sammen med resten av kok de siste 15 min. Utgjorde ganske mye på munnfølelsen, og kan være et godt tips for de som brygger på maskin og ikke oppnår maillardeffekten så fort.
 
Hadde en liten oppdagelse i dag. Laga en plain porter til en annen anledning. Når jeg skulle skylle, tappa jeg ut ca 20% og kokte ganske hardt på induksjonsplata i ca 45 min. Så helte jeg det sammen med resten av kok de siste 15 min. Utgjorde ganske mye på munnfølelsen, og kan være et godt tips for de som brygger på maskin og ikke oppnår maillardeffekten så fort.
Dekoksjon uten ‘de’?
Da blir det kanskje bare Koksjon :)
 
Tilbake
Topp