Stig Aa.
Norbrygg-medlem
Morn. Har spurt om dette før, uten å ha fått svar, så jeg prøver i gjen.
1. Hvilken type pepper er det man bruker i typ White IPA, skal det være knust/hel etc, og hvor mye?
2. Har laget en White IPA med appelsin og koriander jeg ble meget fornøyd med, men vil nå prøve med pepper. Børe man da kutte ut koriander og/eller appelsin? Finnes det gode retningslinjer på hvilke krydder som passer godt sammen?
3. Har noen tips om litteratur/nettsider når det gjelder krydderbruk i øl? Kombinasjoner/mengde/ølstiler etc.
1. Hvilken type pepper er det man bruker i typ White IPA, skal det være knust/hel etc, og hvor mye?
2. Har laget en White IPA med appelsin og koriander jeg ble meget fornøyd med, men vil nå prøve med pepper. Børe man da kutte ut koriander og/eller appelsin? Finnes det gode retningslinjer på hvilke krydder som passer godt sammen?
3. Har noen tips om litteratur/nettsider når det gjelder krydderbruk i øl? Kombinasjoner/mengde/ølstiler etc.