Pitche for høyt -eller vente

loebrygg

Norbrygg-medlem
Etter at man har vørteren i gjæringskaret og temperaturen fremdeles er for høy, la si rundt 30 grader
Er det da beste å pitche med en gang eller la vente?
 
men jeg tenker på infeksjons faren som oppstår når du ikke får satt igang gjæringen og
bruker lang tid på å kjøle ned uten effektiv kjøling

Sett at du får den hurtig ned til rett temperatur
 
loebrygg skrev:
men jeg tenker på infeksjons faren som oppstår når du ikke får satt igang gjæringen og
bruker lang tid på å kjøle ned uten effektiv kjøling

Sett at du får den hurtig ned til rett temperatur
Det skal ikkje vere eit problem når reinhaldet er på plass.
 
gjær og gjæring er det viktigste i hele bryggingen når det kommer til smak på det ferdige produktet.
Og som protto skriver: er ting rent så gjør det ikke noe om brygget står noen timer uten gjær, Jeg gjør det titt og ofte på mine Lagers
 
Tilbake
Topp