Hei!
Brygget en Pale Ale i helgen, og alt gikk som normalt frem til i dag.
I morges sjekket jeg gjæringskaret (som jeg gjør ved jevne mellomrom ift. temp og STC-1000), og alt så normalt ut.
Når jeg kom hjem fra jobb i dag, gikk jeg for å se til brygget. Til min store forundring var all trub og gjær virvlet opp i ølet (???).
Vet at det har blitt gjennomført sprengningsarbeider i området i dag. - Er det rett og slett dette som har gjort at CO2 har blitt ristet ut av løsning og festet seg til truben, eller er det andre mindre hyggelige ting på ferde?
Har rundt 20 brygg på samvittigheten, og har aldri opplevd dette før.
Brygget en Pale Ale i helgen, og alt gikk som normalt frem til i dag.
I morges sjekket jeg gjæringskaret (som jeg gjør ved jevne mellomrom ift. temp og STC-1000), og alt så normalt ut.
Når jeg kom hjem fra jobb i dag, gikk jeg for å se til brygget. Til min store forundring var all trub og gjær virvlet opp i ølet (???).
Vet at det har blitt gjennomført sprengningsarbeider i området i dag. - Er det rett og slett dette som har gjort at CO2 har blitt ristet ut av løsning og festet seg til truben, eller er det andre mindre hyggelige ting på ferde?
Har rundt 20 brygg på samvittigheten, og har aldri opplevd dette før.